Vermijd de risico’s van chloor: kies voor een minimaal chloorverbruik en een maximaal resultaat

‘t Badhuis biedt u verschillende alternatieven voor het reinigen van uw zwembadwater – met weinig of zelfs zonder chloor.

JPS CU-Plus Ionisator

tBadhuis ChloorreducerendDit gepatenteerd toestel voegt door elektrolyse koperionen toe aan het zwemwater tussen pomp en filter. Ze zuiveren het water van algen en doen de kleine organische deeltjes neerslaan op het filterbed. Chloramines die reuk- en irritatiehinder veroorzaken worden ontbonden. Met een JPS Cu-Plus Ionisator bespaart u kosten, want het chloorverbruik neemt tot 80% af.

Zo geniet u van kristalhelder algenvrij water zonder chloorlucht of irritaties.

JPS UVC-Plus Sterilisator

tBadhuis ChloorreducerendWilt u een metaalvrije reiniging van uw zwembadwater? Dan is dit toestel zeker geschikt. De milieuvriendelijke UVC-Plus Sterilisator vernietigt alle ongewenste micro-organismen met behulp van UV-licht. Ontdek meteen de voordelen:

  • lange levensduur: u moet de lamp slechts om de 2 à 3 zwemseizoenen vervangen.
  • weinig elektriciteitsverbruik
  • chloorverbruik daalt tot 20%

JPS O-Plus Oxidiser

tBadhuis ChloorreducerendDe JPS O-Plus Oxidiser, de ideale aanvulling bij de bovenstaande toestellen, ontbindt het zwembadwater in 4 krachtige desinfecterende bestanddelen onder invloed van elektrolyse: O, O², OH en H²O². De titanium sonde van dit toestel heeft een bijzonder lange levensduur.

Is chloorvrij zwemmen mogelijk? Jawel! Door de combinatie van de drie JPS-toestellen en met ondersteuning van een kwaliteitsvol vlokkingsmiddel.

Vraag uw gratis offerte aan bij ’t Badhuis!