Winterafdekkingen: 6 maanden aangepaste zekerheid in uw tuin.

tBadhuis WinterafdekkingenIn principe drijft een winterafdekking niet op het water. Door neerslag zal dit in de praktijk tegen het einde van de winter toch vaak het geval zijn.

  • houdt vervuiling uit het water
  • voorkomt algenvorming
  • verhoogt de veiligheid

’t Badhuis biedt u een aantrekkelijk gamma aan winterafdekkingen. We bieden u verschillende opties aan:

PE-winternet (polyethyleen)

tBadhuis WinterafdekkingenDeze budgetvriendelijke en eenvoudige afdekking overspant de randstenen en het zwembadoppervlak. Vervuiling via de zijkanten is dus niet mogelijk.

Toch kan het zonlicht nog steeds het water bereiken, dankzij de fijnmazige structuur. Het nadeel hiervan is dat algenvorming moeilijk voorkomen kan worden.

Deze winterafdekking staat bekend als de minst veilige oplossing.

PE-winterzeil

tBadhuis WinterafdekkingenDeze populaire en betaalbare oplossing wordt op dezelfde manier gemonteerd als het winternet. Het verschil ligt in de gesloten en ‘stijve’ structuur van het zeil. Dit voorkomt lichtinval én verhoogt de veiligheid van het product. Bovendien gaat het lang mee – tot wel 10 jaar!

PVC-winterzeil

Dit product wordt steeds minder populair. De reden hiervoor is het zware gewicht en de hoge kostprijs. De extreem lange levensduur is wel een troef.

Thermowood Cover

tBadhuis Winterafdekkingen’t Badhuis ontwikkelde deze winterafdekking om esthetische, praktische en veiligheidsredenen. Thermowood is thermisch behandeld dennenhout, dat mooi vergrijst doorheen de jaren.

De Thermowood Cover bestaat uit een aantal elementen die gekoppeld worden met inox-profieltjes. Hiervoor is geen hechting nodig op de ondergrond. Elk afzonderlijk element van dit systeem bestaat uit verticale planken waarop een horizontale plankenstructuur wordt bevestigd.

Het geheel overspant zwembaden tot 4 m breedte en is stormbestendig en superveilig voor kinderen en huisdieren. Bovendien is het gewicht beperkt en makkelijk om weg te bergen.

Houd er wel rekening dat dit unieke systeem én zijn unieke voordelen een kostprijs hebben. Deze winterafdekking kost dan ook meer dan alle voorgaande.