Comfort en puur genieten op elk moment? Kies voor automatische onderhouds- en waterbehandelingssystemen.

Dankzij onze automatische onderhoudsapparaten geniet u steeds van een perfect onderhouden zwembad – zonder moeite. Kies voor comfort door techniek. En uiteraard: met advies van een expert.

’t Badhuis informeert u over de meest zinvolle apparaten.

PH-regeling

tBadhuis PH ExpertDit systeem meet en corrigeert de zuurtegraad van het zwembadwater automatisch. U hoeft zelf geen metingen uit te voeren en bent er zeker van dat uw zwembadwater altijd een perfecte zuurtegraad heeft.

Test elk seizoen de meetsonde één keer op betrouwbaarheid en vernieuw ze na 2 à 3 seizoenen. Ook een vat met correctievloeistof moet u gemiddeld één maal per seizoen vernieuwen.

Desinfectie van het zwembad

tBadhuis WaterzuiveringEr zijn verschillende toestellen op de markt om de zuiverheid van uw zwembadwater automatisch op peil te houden. U hoeft zelf niet wekelijks aan de slag te gaan met metingen en zuiveringsproducten. Dit kan door één of meerdere toestellen die een minimum aan onderhoud vragen.

Ontdek snel meer op de pagina “Waterbehandeling”.

 

Niveauregeling

tBadhuis ZwembadautomatiseringMet een overloop en een automatische injectie van leidingwater houdt u het zwembadwater steeds op het juiste niveau. Tussen het openbaar waternet en het zwembadcircuit moet een scheiding aangebracht worden voor het bijvullen met leidingwater. Hoge onvoorziene waterfacturen kunnen vermeden worden door een semi-automatische vulling met tijdschakelklok.

Zwembadreiniging

tBadhuis ZwembadautomatiseringMet een volledig automatische reinigingsrobot vermijdt u de wekelijkse schoonmaakbeurt. Uw bijdrage beperkt zich tot het leegmaken van de filtercassette.
Rolluiklamellen, en in het bijzonder het type solar zijn makkelijk te onderhouden als ze anti-algsleufjes bevatten. Het volstaat om het zwembad regelmatig – vooral tijdens zonnige dagen – te openen zodat de lamelscharnieren goed gespoeld worden. Een sterk vervuild rolluik professioneel reinigen kost met 2 personen een volledige arbeidsdag.

Vraag snel uw gratis offerte aan en ontdek ons aanbod!