Comfort en puur genieten op elk moment? Kies voor automatische onderhouds- en waterbehandelingssystemen.

Dankzij automatische onderhoudsapparaten geniet u steeds van een perfect onderhouden zwembad, zonder gedoe met testsetjes en allerlei producten. Comfort door techniek, maar zonder overdaad. 

’t Badhuis informeert u over de meest zinvolle apparaten.

PH-regeling

Dit systeem meet en corrigeert de zuurtegraad van het zwembadwater automatisch. U hoeft zelf geen metingen uit te voeren en bent er zeker van dat uw zwembadwater altijd een perfecte zuurtegraad heeft.

Let op: de meetsonde moet minstens één keer per seizoen getest worden op een correcte werking. Vernieuwen gebeurt meestal na 3 à 4 seizoenen. Ook een vat met correctievloeistof moet u gemiddeld één maal per seizoen vernieuwen.

Desinfectie van het zwembad

tBadhuis WaterzuiveringEr zijn verschillende toestellen op de markt om de zuiverheid van uw zwembadwater automatisch op peil te houden. U hoeft zelf niet wekelijks aan de slag te gaan met metingen en zuiveringsproducten. Dit kan door één of meerdere toestellen die, bij voorkeur, een minimum aan onderhoud vragen.

Ontdek snel meer op de pagina Waterbehandeling.

 

Niveauregeling

tBadhuis ZwembadautomatiseringMet een overloop en een automatische injectie van leidingwater houdt u het zwembadwater steeds op het juiste niveau. Tussen het openbaar waternet en het zwembadcircuit moet een scheiding aangebracht worden voor het bijvullen met leidingwater. Hoge onvoorziene waterfacturen kunnen vermeden worden door een semi-automatische vulling met tijdschakelklok.

Zwembadreiniging

Met een volledig automatische reinigingsrobot vermijdt u de wekelijkse manuele schoonmaakbeurt. Laat uw robot op een veilige manier ook werken onder gesloten afdekking. Zo bespaart u heel wat warmteverlies in het voor- en najaar. Uw bijdrage beperkt zich tot het leegmaken van de filtercassette. De reeks Dolphin van Maytronics heeft terecht de meeste faam. Kwaliteitsrobots voor elk budget en elke toepassing.

Rolluiklamellen, en in het bijzonder het type solar, zijn makkelijk te onderhouden als ze anti-algsleufjes bevatten. Het volstaat om het zwembad regelmatig – vooral tijdens zonnige dagen – te openen zodat de lamelscharnieren goed gespoeld worden. De lamellen zelf kunnen gereinigd worden met een speciaal product. Een rolluik met sterk vervuilde scharnierkamers kan professioneel gereinigd worden. Reken op een volledige arbeidsdag met 2 personen.

Vraag snel uw gratis offerte aan en ontdek ons aanbod!