Een 4-seizoenenzwembadafdekking van ’t Badhuis: comfort, het hele jaar door.

De beste eigenschappen van een zomer- en winterafdekking combineren in één mooi product? Dat kan, met een 4-seizoenenafdekking.

Deze afdekking rust niet op het water, is veilig, isoleert én houdt vuil uit het water. U hoeft het bovendien nooit te demonteren in tegenstelling tot seizoensgebonden afdekkingen.

Alle-seizoenen zeil

tBadhuis 4 SeizoenenafdekkingenDit PVC-product biedt u alle voordelen van het PVC-winterzeil, maar is een pak gemakkelijker te hanteren en dus ook tijdens het zwemseizoen in gebruik.

  • degelijke isolatie
  • visueel aantrekkelijk door de geringe hoogte
  • geringe watervervuiling
  • superieure veiligheid: conform de strenge norm NF P 90-308

Wist u trouwens dat dit product ontzettend betaalbaar is? Ontdek snel meer bij ’t Badhuis!

PVC-railzeil

tBadhuis 4 SeizoenenafdekkingenHet waterdichte zeil raakt voor een groot deel het wateroppervlak.

Regenwater op het zeil wordt niet afgevoerd. Voor een optimale werking en veiligheid plaatst u daarom bij regenweer een bijhorende dompelpomp met sensor in het midden van het zeil. Minder praktisch in streken waar het al eens durft te regenen.

Het PVC-railzeil wordt bediend met een zwengel of een elektrische sleutelschakelaar. Hierdoor is dit product meer geschikt voor binnenzwembaden.

Deze afdekking is ook duurder dan een alle-seizoenen veiligheidszeil, door de vele hoogwaardige onderdelen en de arbeidsintensieve plaatsing.

Raildeck

tBadhuis 4 SeizoenenafdekkingenDeze stijve aluminium constructie op rails bestaat meestal uit twee delen. Het geheel wordt bekleed met echt of imitatiehout, waardoor u een extra terras creëert als u uw zwembad niet gebruikt. Ruimtebesparend dus. Dit systeem is zeer kostelijk in aankoop, maar wél superveilig voor kinderen en huisdieren.

Overkapping

tBadhuis 4 SeizoenenafdekkingenOverkappingen bestaan uit transparante, telescopisch verbonden polycarbonaatelementen. U kunt ze sluiten en openen met de hand of – indien gemotoriseerd – met één druk op de knop. Ze laten geen vuil door en bieden een hogere omgevingstemperatuur tijdens het voor- en najaar. Dat betekent een vroegtijdiger en een langer zwemseizoen.

De rails moeten wel goed onderhouden worden. Condensatie is moeilijk te vermijden als u de overkapping gesloten houdt. Wilt u het uitzicht van uw tuin optimaal bewaren? Kies dan voor een zo laag mogelijke overkapping.

Dit systeem is zéér efficiënt op elk gebied en gaat jarenlang mee. De duurzaamheid en kwaliteit zorgen uiteraard voor een hoger prijskaartje.

Wilt u zelf ontdekken welk systeem het best bij u past? Vraag snel uw gratis offerte aan!